Deutsch

Weekendje Texel boeken?

Een weekend Texel is de ideale manier om bij te komen van het drukke dagelijkse leven en jezelf weer even goed op te laden. Gewoon alles even achter je laten. Pak de veerboot en geniet van een heerlijk weekendje Texel met of zonder hond op één van de mooiste Waddeneilanden. Je bent er zo, dus wat let je? Bezoek gezellige dorpen en ga lekker uit eten, cultuur snuiven, een lange wandeling door de duinen maken of uitwaaien aan het strand. Alles mag, niets moet. En zeg nu zelf: een weekendje Texel is toch precies wat je nodig hebt?

Texelduinen is sinds 2007 gespecialiseerd in bijzondere accommodaties op Texel en biedt je het perfecte onderkomen voor een weekendje Texel. Of je nu de voorkeur geeft aan een historisch pand, een luxe villa aan het water of een sfeervolle huisje, het is allemaal mogelijk. Het maakt niet uit of het gaat om een romantisch weekendje Texel met zijn tweetjes, een weekendje weg met het gezin of een uitstapje met vrienden. Texelduinen biedt voor elk gezelschap en elke voorkeur een passende accommodatie! Ook voor een last-minute ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk op je gemak het aanbod en laat je overtuigen door onze unieke accommodaties!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS