Deutsch

Vakantiehuis Texel 8 tot 10 personen

Een familieweekend of vriendenweekend op Texel is ideaal om te ontspannen, samen een strandwandeling te maken of gewoon lekker bij te praten met de familie of vrienden. Bij Texelduinen kun je een groot vrijstaand vakantiehuis voor 8 of 10 personen op Texel huren dat bij jouw wensen past. Onze huizen zijn unieke vakantiewoningen op bijzondere plekjes verspreid over het eiland. Kies je een luxe 8 persoons vakantiehuis met 4 badkamers, sauna en open haard aan de rand van het bos, een groot familiehuis met buitenhaard in De Koog of een familievilla met duintuin met diverse zitjes? Een uniek familiehuis op Texel boek je bij Texelduinen. In veel vakantievilla’s kun je bovendien met hond verblijven.

Wat te doen met een groep op Texel?

Op Texel is van alles te beleven met een groep. Er is volop keuze uit sportieve arrangementen. Zo kun je bij Activiteitenbureau Zandbank blokarten, powerkiten of suppen. TexelExcursies biedt diverse excursies op Texel aan. Ben je geïnteresseerd in bier of juist in de natuur? Er is altijd een interessante excursie te boeken. Wat denk je van een bezoek aan een bierbrouwerij?

Met kinderen is een bezoek aan Ecomare, natuurmuseum en zeehondenopvang,  altijd een topper. Check voor je bezoek hoe laat de zeehonden gevoerd worden; dan is het extra leuk. Ook bij Juttersmuseum Flora kunnen de kinderen zich urenlang vermaken. Een fietstocht of een  wandeling in de natuur of langs de zee is een heerlijke ontspannende groepsactiviteit.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS