Deutsch

Golfen

Golfbaan De Texelse

De Texelse is een bijzondere golfbaan. Een van de reacties: “Wat een bijzondere baan in de natuur. Je loopt hier in een duinlandschap en voelt de zon en de wind. Dit is een heel mooie combinatie van sporten, relaxen en natuurbeleving!”

Golfbaan De Texelse is een 18 holes golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens in het noorden van het eiland. De baan wordt door kenners vergeleken met de authentieke Engelse of Schotse banen, de ‘links courses’. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kun je de zee horen ruisen.

Op de unieke Par 3 baan kan ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS