Deutsch

Verhuur van unieke vakantiewoningen op Texel

Vermietung von einzigartigen Ferienhäusern auf Texel

homepage.jpg
den-hoorn.jpg
duinen-op-texel.jpg
strandhuisjes.jpg
wandelen-op-texel.jpg
previous arrow
next arrow

Informatie voor eigenaren

Texelduinen verhuurt en beheert accommodaties voor eigenaren. Heb je een uniek vakantiehuis dat je wilt laten verhuren? Welkom bij Texelduinen! Wij garanderen service, gastvrijheid en rendement.

Wat is een uniek vakantiehuis?

Het aanbod van Texelduinen is heel divers. Geen 13 in een dozijn, maar elke woning heeft haar eigen karakteristieken. Zo verhuren wij authentieke huisjes op bijzondere plekjes, zeer luxe villa’s, een vakantiehuis op een landgoed, huizen met een grote tuin en veel privacy en een huis met een bijzonder verhaal. Past jouw huis in dit rijtje? Neem dan contact met ons op.

Wat heeft Texelduinen je te bieden?

Voor vakantiewoningen verspreid over het hele eiland biedt Texelduinen verhuurbemiddeling en beheer van de accommodaties. Texelduinen ontzorgt de eigenaar volledig en zet zich in voor een zo optimaal mogelijk rendement. Alles van promotie tot schoonmaak van de vakantiewoning wordt voor je geregeld. Texelduinen heeft een eigen technische dienst en regelt het beheer naar jouw wensen. Hoe fijn is het om een verhuurorganisatie te hebben die na een storm checkt of alle dakpannen nog op je huis liggen!

De accommodaties worden getoond op onze Nederlandse en Duitse websites en onder andere op de website van VVV Texel. Op de websites kan de gast direct online boeken.

Over Texelduinen

Texelduinen is in 2008 opgericht en verhuurt inmiddels een groot aantal vakantiehuizen van eigenaren van het vasteland én van Texel. Het bedrijf is sinds 2020 eigendom van Marc-Hessel en Gosia Huizinga. Het Texelduinen-team bestaat verder uit Annette, Marjan, Petra en Theresia en een groot team van vaste schoonmaaksters en -makers. Texelduinen werkt met een eigen technische dienst.

Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact op. We geven je graag meer informatie.

Telefoon 0222-320300

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS