Deutsch

Vakantiehuisje Texel met hond

Hondvriendelijke vakantiehuisjes voor jou en je trouwe viervoeter

We hebben diverse accommodaties waar je samen met je hond van harte welkom bent. Texel is namelijk de ideale bestemming voor een vakantie met je hond. Op veel Texelse stranden zijn honden gewoon welkom; op onbewaakte stranden mogen ze het hele jaar door los lopen. Daarbij zijn ze ook welkom in de meeste natuurgebieden en strandpaviljoens op het eiland.

Wil je tijdens je weekend, midweek of vakantie op Texel met je hond verblijven in een authentieke stolpboerderij, een luxe vakantiehuis met sauna of een vakantiehuis aan zee? Het kan allemaal bij Texelduinen! In sommige vakantiehuizen zijn zelfs 2 honden toegestaan. Je rijdt vanaf de veerboot direct naar je vakantiehuisje toe; wachten voor de receptie hoeft dus niet en dat is wel zo prettig als je een hond bij je hebt. Wij zorgen ervoor dat het jou en je trouwe viervoeter aan niets zal ontbreken tijdens je vakantie.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS