Deutsch

Fotowedstrijd 2024 'Genieten op Texel'

Heb jij tijdens je Texelvakantie ook zoveel genietmomenten vastgelegd op foto? We zijn benieuwd naar jouw prachtige en verrassende beelden van Texel.

Of het nu de kinderen zijn die spelen in de branding of knuffelen met een lammetje, de hond die geniet van een wandeling door de duinen, of een iconisch fotopunt zoals de vuurtoren of het kerkje van Den Hoorn vanuit een onverwachte hoek, we willen het graag zien!

Wat kun je winnen?

De meest verrassende foto wint een gratis verblijf op Texel: een weekend of midweek voor 5 personen in vakantiehuis TexelZon nabij Den Hoorn (niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen). Drie andere opvallende inzendingen ontvangen een Texelduinentas met Texelse producten.

Stuur ons je foto’s

Je kunt je (onbewerkte) foto’s (maximaal 5 per persoon) insturen vóór 1 september 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We ontvangen de foto's bij voorkeur in een zo hoog mogelijke resolutie, maar minimaal 1 MB.

Met je inzending geef je Texelduinen toestemming om de foto’s te gebruiken voor publicitaire doeleinden. Texelduinen verkrijgt geen auteursrecht op je foto, maar wel het gebruiksrecht.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS