Deutsch

Openbaar vervoer Texel

Wanneer je met het openbaar vervoer naar Texel bent gekomen dan kun je op het eiland gebruik maken van de Texelhopper. Twee buslijnen rijden volgens een vaste dienstregeling tussen de Veerhaven, Den Burg Centrum en De Koog. Moet je ergens anders zijn waar deze lijn je niet heen brengt? Dan zijn er kleine Texelhopper busjes die je naar in totaal 130 opstappunten kunnen brengen, verspreid over het hele eiland. De Texelhopper busjes rijden van 5.30 tot 22.00 uur.

Wat kost het openbaar vervoer op Texel?

Je betaalt voor een busreis met de Texelhopper €3,00 per rit.

Reserveren bij Texelhopper

Bij reizen op buslijn 28 hoef je niet te reserveren, maar voor de kleine Texelhopper wel (30 minuten van tevoren). Dit doe je via www.texelhopper.nl of via de Texelhopper app, waar je gemakkelijk jouw reis kunt plannen en reserveren. 

Terugreis

Wanneer je de boot naar Den Helder moet halen kun je de Texelhopper ook gebruiken om naar de TESO veerpont te rijden. De bussen sluiten altijd aan op het vertrek van de veerboot. Ook op de extra boten die varen op drukke dagen.

Zoek je nog een uniek verblijf op Texel? Boek je vakantie bij Texelduinen!

bekijk ons aanbod

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwtjes over Texel.

Zien & Doen op Texel

Image
Image

Copyright www.texelduinen.nl

Video: TexelInformatie | Website door WEBJONGENS