Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

win een texelvakantie

 

lastminutes

  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Winteractie

Kom deze winter naar Texel en geniet van een gratis schoonheidsbehandeling of golfpakket

Ontdek het eiland in winterstand! Ook nu is er van alles te doen: lekker uitwaaien op het strand, een museum bezoeken, op excursie met de boswachter of gezellig winkelen.

En binnenshuis kun je nu heerlijk relaxen. Lekker eten in een gezellig restaurantje, een bezoek aan de sauna of met een spannend boek bij de haard.

Schoonheidsbehandeling cadeau

schoonheidsbehandeling 200x200Boek nu een week vakantie in een van onze bijzondere accommodaties en geniet van een gratis winterschoonheidsbehandeling van 60 minuten.

Tijdens deze unieke gezichtsbehandeling ervaart u heerlijke warmte voor uw hele lichaam en geest.
U ligt op een echt Texelse schapenvacht, wat voor een natuurlijke warmte voor het hele lichaam zorgt en u krijgt eerst een warmtebehandeling voor uw voeten. Effectieve warme zoutkompressen, intensieve warme reiniging, zachte peeling en een heerlijke massage van 25 minuten van gezicht, hals, schouders en decolleté met verzorgende ingrediënten. Een speciaal aangepast masker en een warme halswikkeldoek maken deze winterbehandeling tot een complete beleving. De behandeling wordt afgesloten met een handmassage en een masker.
Meer over Texelduinen Beauty

Gratis Golfarrangement

golf bal stick 200x200Houdt u meer van golfen en bent u in het bezit van GVB,
kies dan voor het golfarrangement.

Dit bestaat uit een greenfee voor 18 holes bij
golfbaan de Texelse plus 3 professionele Texelduinengolfballen.

 Gratis bootovertocht en een fles Juttertje

juttertje 200x200Wilt u geen schoonheidsbehandeling of golfpakket dan vergoeden wij uw bootovertocht én wij zetten een fles Juttertje voor u klaar in uw vakantiehuis. Een fijne opwarmer voor dit seizoen.

Reserveren

Deze aanbieding is geldig voor nieuwe boekingen voor een verblijf in de periode 1 november 2017 tot 23 maart 2018. Niet geldig tijdens de kerstvakantie. Wel geldig voor de voorjaarsvakantie.

Niet in combinatie met lastminute-kortingen.

 

 

Direct je wintervakantie op Texel boeken?
Bekijk aanbod