Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Texel tijdens corona

strand winter 960x349

Wat te doen op Texel tijdens de coronacrisis

Bij Texelduinen bent u van harte welkom. Als u bij Texelduinen een vakantiehuis huurt, ontvangt u van tevoren informatie hoe u in het huis kunt. U checkt altijd contactloos in.

In onze liveblog leest u de laatste ontwikkelingen rond de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen. 

Wat kun je nu wel doen op Texel?

Texel staat bekend om rust, ruimte en natuur. Daarvan kunt u nu optimaal genieten. Voor andere activiteiten gelden vaak aangepaste mogelijkheden.

Eten en drinken

Eet- en drinkgelegenheden zijn vanaf 14 oktober 22.00 uur gesloten. Afhalen is wel mogelijk, klik hier voor een overzicht. Ook op de Facebookpagina Horecaplatform Texel vindt u mogelijkheden.

Stalletjes onderweg

verse eieren 300x200Texel heeft altijd al veel stalletjes langs de weg, maar in deze tijd zijn ze verzameld op een speciale Facebookpagina 'Stalletjes op Texel'. Op een Google maps pagina vindt u daar allerlei stalletjes. Het aanbod varieert enorm; van aardbeien tot bloemen en van eieren tot kaas.

Winkelen

De supermarkten zijn de hele dag open. Wilt u boodschappen laten bezorgen, dan kunt u dit doen bij Plus Hooijschuur of de diverse Spar-winkels op Texel.

Ook andere noodzakelijke winkels zijn geopend. 


Strand en natuurgebieden

Het strand is vrij toegankelijk. Ook de natuurgebieden zijn open voor een fijne wandeling.

Activiteiten/attracties

Ecomare, KaapSkil en Maritiem en Juttersmuseum Flora en de vuurtoren zijn in elk geval tot en met 15 maart 2021 gesloten. De Oudheidkamer, het Luchtvaartmuseum en het Cultuurhistorisch museum zijn tot seizoen 2021 gesloten.

Teambuilding Texel organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.

Check voor andere activiteiten en attracties hun websites. 

Genieten

Pak de fiets, neem een lunchpakket mee en geniet van het landschap, de vogels, de schapen met lammetjes en de rust en ruimte. Onderweg kun je bij de stalletjes vast nog iets lekkers voor vanavond kopen.