TXD duinen

Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Over Texelduinen

Kleinschalige vakantieaccommodaties

uitzicht 300x200Op vakantie wil je verrast worden. Dat leuke eettentje waar je spontaan tegenaan loopt, is toch goud waard? Je vakantieadres moet ook een ontdekking zijn, vinden wij. Bij Texelduinen verblijf je in kleinschalige accommodaties op Texel. Een pand met historie, een uitzicht waar je ‘u’ tegen zegt, of je eigen villa waar je geniet van luxe en ruimte. Elke villa, vakantiewoning of appartement heeft een eigen karakter. Bekijk ons aanbod en droom alvast weg…

 
Villa, huisje of appartement met eilandgevoel

Texel is een heerlijk eiland om vakantie te vieren. Rust, ruimte en natuur laten je alle hectiek van het vasteland vergeten. Dat gevoel begint al op de veerboot en dat wil je natuurlijk ook in je vakantiehuis zo voelen. De kleinschalige accommodaties van Texelduinen, op de mooiste plekjes verspreid over het eiland, bieden dat ontspannen gevoel. Je gaat direct naar het vakantiehuis, dus bij Texelduinen kun je contactloos huren.

Altijd een vakantiewoning die bij je wensen past

luxe villa 300x200Of je nu een luxe villa in het bosgebied wilt, een intiem huisje op het platteland of een knus appartement in het dorp. Aan de Waddenzeekant of juist dichtbij het strand. Op de website van Texelduinen vind je zeker de accommodatie die precies bij jouw wensen past.

Op Texel rijd je direct naar je vakantiehuis

Bij aankomst op het eiland rijd je direct naar je vakantiehuis. Geen lange rijen bij een receptie: via de unieke sleutelcode kun je direct naar binnen. 

Ontstaan Texelduinen

Texelduinen is in 2008 opgericht door Victor Lancée uit passie voor Texel en de gedachte om mooie plekjes op Texel met gasten van het eiland te delen. Het bedrijf is sindsdien gegroeid en vanaf 2020 overgenomen door Marc-Hessel en Gosia Huizinga. Het Texelduinen-team bestaat verder uit Sabine, Theresia, Annette en Monique en een groot team van vaste schoonmaaksters en -makers.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over de accommodaties op onze website of heb je meer advies nodig? Bel of mail ons. Dan zoeken we samen de accommodatie die het beste bij je wensen past. Bel ons op 0222-320300.

 

Informatie voor eigenaren

Texelduinen verhuurt accommodaties voor eigenaren. Past uw vakantiehuis of groepsaccommodatie in ons concept? Lees verder
Wilt u aan- of verkoopadvies? Neem dan contact met ons op.

Wordt Texel jouw vakantiebestemming?
Bekijk aanbod