Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Kerst op Texel

kerstvakantie op texel

Kerst op Texel

kerstkoekjes pixabay 300x200Texel is een mooie plek voor een gezellig samenzijn met Kerstmis. Het winterse landschap en de sfeervolle dorpjes brengen je ontspanning in de drukke eindejaarstijd. Tijd voor lekker eten, cadeautjes, maar vooral ... tijd voor elkaar!
De dagen zijn kort, zodat een fijn vakantiehuis extra belangrijk is. Een plek waar ruimte is voor iedereen en waar u kunt genieten van alle gemak en comfort. Onze bijzondere vakantiehuizen, sommige met (open) haard, geven extra sfeer aan je kerstvakantie. Kies een huis met een uitgebreide keuken of ga lekker eten bij een van de Texelse restaurants. Er is altijd een villa of vakantiewoning die bij uw wensen past. In een dorp, in het bos of juist op het platteland.

 

 4 tips voor je kerstvakantie 2020 op Texel

Wat is er te doen op Texel in de kerstvakantie? Lees hier onze tips.

1. Wandelroute door de Bollekamer

kerst kaarsen 300x200Een heerlijke wandeling in de winterse natuur. Deze route van 3 km voert u door het duingebied nabij Den Hoorn. Hier kunt u Schotse hooglanders tegenkomen. https://www.staatsbosbeheer.nl/Routes/texel/wandelroute-bollekamer

2. Ecomare

Zeehonden en bruinvissen in de buitenbassins, veel verschillende vissen in het zeeaquarium, jan-van-genten in de vogelopvang: bij Ecomare is van alles te beleven. In de Walviszaal loop je tussen de skeletten van verschillende soorten walvissen en dolfijnen die in de buurt van Texel zijn aangespoeld. Bij Ecomare ben je welkom met een vooraf gekocht kaartje voor een bepaalde aankomststijd.

3. Uitkijkpunt Prins-Hendrik Zanddijk

uitkijkpunt PHzanddijk 300x200Ook in de winter is het nieuwe uitzichtpunt bij de Prins-Hendrik Zanddijk een bezoekje waard. Vanaf het wandelpad er naar toe heb je uitzicht op de Hoge Berg. Vanaf het uitzichtpunt zie je het nieuwe natuurgebied en Oudeschild.

4. Kaap Skil

Kaap Skil kun je bezoeken zonder vooraf een kaartje te kopen. Vaste exposities over onder andere de maritieme schatten in de Waddenzee, de TESO-bootdienst, maar ook een reusachtige maquette van de Rede van Texel in de VOC-tijd en de juttershuisjes op het buitenterrein. 

 

 

Direct je Kerstvakantie boeken?
Bekijk aanbod