Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht

 

lastminutes

  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Jubileum

10 jaar

10 jaar Texelduinen

In 2008 begon Texelliefhebber Victor Lancée zijn eigen verhuurbureau voor bijzondere vakantiehuizen en vakantievilla’s op Texel. Met veel plezier zetten hij en zijn team zich al 10 jaar in om de gasten een heerlijke Texelvakantie in een fijn vakantiehuis te bezorgen. En daar willen zij nog jaren enthousiast mee doorgaan.

2e Jubileumwedstrijd

Bedenk een slogan voor of over Texelduinen

vuurtoren Thomas Fuchs 300x450Dit jaar zal Texelduinen diverse speciale jubileumacties doen. De foto-/filmwedstrijd is gewonnen door Thomas Fuchs met deze mooie foto van de vuurtoren. Inzenders uit Enschede en Hagen ontvingen een troostprijs.

Nu kun je meedoen aan onze nieuwe jubileumwedstrijd. Bedenk een slogan voor of over Texelduinen. Gebruik hierin het woord Texelduinen. Ter inspiratie hieronder een slogan die wij spontaan van een gast ontvingen:
‚Texelduinen ein spitze Partner wenn es um Urlaub auf Texel geht!‘

Wat kun je winnen?

De mooiste slogan wint een weekend of midweek voor 2 personen in een vakantiehuis van Texelduinen (niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen). Voor 2 andere slogans zijn mooie troostprijzen beschikbaar.

Stuur ons je slogan

Stuur je slogan voor 1 december naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. jubileumwedstrijd

Met je inzending geef je Texelduinen tevens toestemming de slogan te gebruiken voor publicitaire doeleinden. .

 

Direct je vakantie op Texel boeken?
Bekijk aanbod