Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Golfarrangement

Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is een 18 holes golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens in het noorden van het eiland. De baan wordt door kenners vergeleken met de authentieke Engelse of Schotse banen, de ‘links courses’. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kun je de zee horen ruisen.

Op de unieke Par 3 baan kan ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen.

golfen2 500x332

Golfarrangement Texelduinen

Voor de gasten van Texelduinen (in het bezit van GVB) bieden wij nu een aantrekkelijk golfarrangement. Dit arrangement bestaat uit een greenfee voor 18 holes en 3 professionele Texelduinen-golfballen kost € 59,50 per persoon (normale prijs greenfee 18 holes is minstens € 70). Het complete pakket leggen wij voor je klaar in je vakantiehuis. Je hoeft alleen nog je starttijd te reserveren bij De Texelse. Vink het golfarrangement aan bij je online boeking of vraag ernaar bij Texelduinen. Heb je geen GVB, dan kun je een introductieles boeken bij de golfbaan.

Wordt Texel jouw vakantiebestemming?
Bekijk aanbod