Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Culinair

Op Texel is veel te genieten op culinair gebied. Speciaal voor de gasten van Texelduinen hebben wij met een gerenommeerd restaurant in Den Burg een culinair arrangement samengesteld. Dit restaurant is gevestigd in de ‘restaurantstraat van Texel’, de Gravenstraat in Den Burg.

 

Speciale TexelduinentafelInterieur 1 300x200

Schuif aan aan de speciale Texelduinentafel bij het Kook Atelier en geniet van een welkomstcocktail van het huis!

Meld bij reservering bij het restaurant (online of telefonisch) dat u gast van Texelduinen bent en u wordt volledig in de watten gelegd.

 

Restaurant het Kook Atelier

kookatelier 300x217Bij Restaurant het Kook Atelier is een plek waar lokale gastronomie centraal staat. Het draait hier om één ding: heerlijk genieten en lekker eten in fijn gezelschap. Door de intieme setting blijft u hier een avond lang genieten.

Het Kook Atelier werkt met een eigentijds concept, waarmee ze Texelaar en toerist de gastronomische uithoeken van het eiland laten beleven. Een 4-gangen diner met 2 amuses en brood & dip kost € 42,50 p.p. Het menu is uit te breiden tot 8 gangen en is geïnspireerd op de seizoenen. Alle ingrediënten zijn duurzaam, verantwoord en van dichtbij.

Openingstijden: donderdag t/m zondag vanaf 18.00 uur. Vanaf 13 februari 2019 weer open.

Restaurant Het Kook Atelier
Gravenstraat 3, 1791 CJ  Den Burg
06-57812833
www.kook-atelier.nl