Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

win een texelvakantie

 

lastminutes

  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Culinair

Op Texel is veel te genieten op culinair gebied. Speciaal voor de gasten van Texelduinen hebben wij met 2 gerenommeerde restaurants in Den Burg een culinair arrangement samengesteld. Deze restaurants zijn gevestigd in de ‘restaurantstraat van Texel’, de Gravenstraat in Den Burg.

 

Aanbieding voor gasten van TexelduinenTX Gin 300x172

Boek nu de speciale Texelduinentafel bij het Kook Atelier of Vincent Eilandkeuken en u ontvangt een welkomstcocktail met TX Gin van het huis. Meld bij reservering of aankomst dat u gast van Texelduinen bent.

 

 

Restaurant het Kook Atelier

kookatelier 300x217Bij Restaurant het Kook Atelier is een plek waar lokale gastronomie centraal staat. Het draait hier om één ding: heerlijk genieten en lekker eten in fijn gezelschap. Door de intieme setting blijft u hier een avond lang genieten.

Het Kook Atelier werkt met een eigentijds concept, waarmee ze Texelaar en toerist de gastronomische uithoeken van het eiland laten beleven. Een 4-gangen diner met 2 amuses en brood & dip kost € 42,50 p.p. Het menu is uit te breiden tot 8 gangen en is geïnspireerd op de seizoenen. Alle ingrediënten zijn duurzaam, verantwoord en van dichtbij.

Openingstijden: donderdag t/m zondag vanaf 18.00 uur.

 

 

Vincent Eilandkeuken

Creativiteit, smaak, beleving en kennis. Wijnen uit alle windstreken, maar vooral koken  en serveren met passie en plezier.….

vincent 300x200Met vis van de kotter, kruiden en bloemen vers uit de tuin, lams- en rundvlees van Texel, kokkels en oesters van het wad, asperges en aardappelen van Bert Keijser, groentes van kleine boeren, wild.

Openingstijden: maandag 12.00-22.00
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m zaterdag 12.00-22.00
Zondag vanaf 17.30 uur.