Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Gratis cultureel strunen in Den Burg

Gratis cultureel strunen in Den Burg

foto: Justin Sinner

Wat hebben we weer genoten van veelzijdige evenementen op Texel dit jaar! Beachfood Festival, Ronde om Texel, Sommeltjespop, Broadway Boulevard, Racoon op de haven, Texel Culinair, klassieke concerten van The International Holland Music Sessions (TIHMS) en nog heel veel meer. En dan november!

Rust en optredens

Wordt het nu stil op Texel? Rust, ruimte en stilte zijn altijd volop te vinden op Texel; ook in het hoogseizoen. Wil je de rust afwisselen met muziek en theater, dan valt er ook in november nog veel te genieten. Wij verheugen ons weer op cultureel strunen tijdens Struûn Texel in het weekend van 17, 18 en 19 november 2017.

Gratis optredens

Struûn is enkele jaren terug opgezet door enthousiaste Texelaars. Het is een evenement dat een voorproefje biedt op de culturele evenementen in het volgende jaar; een soort Texelse uitmarkt. Korte gratis optredens met muziek (o.a. zangers, bands, popkoren), cabaret en theater in kleine kroegjes, grotere zalen en kerken. Den Burg wordt tijdens Struûn sprookjesachtig verlicht, zodat een bijzondere sfeer ontstaat.

Optredens: groot of intiem

Na de storm tijdens de editie van 2016 heeft de organisatie er nu voor gekozen om alleen optredens in zalen en zaaltjes te organiseren. Kies je favorieten en loop gezellig de optredens in de verschillende zalen en kerken af. En ben je je favoriete optreden misgelopen in de grote zaal, dan kun je misschien de volgende dag in de herkansing in een klein kroegje. Zo kan hetzelfde optreden in een andere zaal een heel andere, intieme uitstraling krijgen.

Programma 2017

De eerste artiesten van Struûn 2017 zijn inmiddels bekend gemaakt: Hare Freule La Marquise, Amley Rix, The Stream, Popkoor Feel Good uit Wieringerwerf, a capellazangeressen Anyway, ‘Op zoek naar Johan’, The Rubies, Canto Chiaro, Talitha Leasa, Popkoor Noisy Voices, Van Luie Kees, Joep van Leeuwen en popkoor Join’s Meeting.
Volg de Facebookpagina van Struûn Texel voor nieuwtjes over de optredens.

Wil je genieten van een groot aantal gratis culturele voorstellingen op Texel? Doe dan een weekendje Texel of boek een Texelvakantie op het eiland. Kies uit ons aanbod voor een heerlijke villa, een mooie bungalow, een gezellig appartement, een vakantiehuis met veel privacy of een groepsaccommodatie. Texelduinen biedt alles voor heerlijke Texelvakanties. Als je snel wilt vertrekken voor een weekendje weg of een weekje Texel, check dan onze lastminutes.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast