Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Golven en golfen

Golven en golfen

Op Texel is van alles te beleven, maar de favoriet van Victor is en blijft het strand. Elk vrij moment op een zonnige dag is hij te vinden bij zijn strandhuisje. Lekker relaxen in de zon begeleid door het ontspannende geluid van de zee. Gezellig een praatje maken, een boek lezen of je ogen dicht en alleen de zon op je huid voelen. En tussendoor een verkoelende duik in de golven. Maar nu! Nu is Victor op de golfbaan geweest en vol enthousiasme teruggekomen. 

Hij is nu niet alleen fan van de golven, maar ook van golfen. “Wat een bijzondere baan in de natuur. Je loopt hier in een duinlandschap en voelt de zon en de wind. Dit is een heel mooie combinatie van sporten, relaxen en natuurbeleving! Ik weet zeker dat mijn gasten hier ook van willen genieten.”

Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is een 18 holes golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens in het noorden van het eiland. De baan wordt door kenners vergeleken met de authentieke Engelse of Schotse banen, de ‘links courses’. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kun je de zee horen ruisen.

Op de unieke Par 3 baan kan ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen.

Wil je ook golfen op Texel? Doe dan een weekendje Texel of boek een vakantie op het eiland. Kies uit ons aanbod voor een heerlijke villa, een mooie bungalow, een gezellig appartement of een vakantiehuis met veel privacy. Als je snel wilt vertrekken, check dan onze lastminutes.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast