Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Een heel nieuw jaar aan je voeten

Een heel nieuw jaar aan je voeten

In december kijken we even terug op het jaar dat bijna is afgelopen, maar vooral kijken we vooruit. Naar al het leuks dat we in 2017 op Texel en bij Texelduinen gaan beleven.

Veel zonuren op Texel

Tot ver in november was het geweldig vakantieweer, heerlijk om er op uit te trekken. Veel mensen hebben in die tijd nog genoten van een fijne Texelvakantie of een weekendje weg. Hoewel het geen lange, hete zomer was, scheen de zon heel veel op Texel. Texel heeft opnieuw bewezen dat het in het gebied met de meeste zonuren per jaar ligt. De zee is altijd dichtbij en trekt bijna alle regenbuien van het eiland weg.

Evenementen

Op Texel is het hele jaar van alles te beleven. Rust, ruimte en natuur zijn er altijd en evenementen maken het eiland nog leuker. Van klassiekers als de Ronde om Texel en de Landbouwdag tot nieuwere evenementen als de TexelTrial en Jazz on the Waves. Nieuw dit jaar was het Beachfoodfestival op het Waddenstrandje bij de jachthaven. Relaxt genieten van lekker eten en drinken met het trage geklots van de Waddenzee op de achtergrond. Na afwezigheid van een jaar hebben we met in november weer genoten van Stru√Ľn Texel, voorproefjes van muziek en theater, die je in 2017 op Texel te zien en horen. Beide worden volgend jaar weer herhaald.

Nieuw in 2017

En in 2017 zijn er weer nieuwe leuke dingen te beleven. Tijdens het nieuwe theaterfestival Broadway Boulevard, van 30 mei tot 4 juni, treden diverse artiesten op in 6 theaters in Den Hoorn. Voordat Sail Den Helder eind juni losbarst, beleeft Texel haar Pre-Sail op 21 en 22 juni. Dan bruist het op Texel bij de haven van Oudeschild van de activiteiten. 

Nieuwe vakantiehuizen

Bij Texelduinen hebben we weer veel leuke nieuwe huizen in het aanbod. Wat denk je van De Kikker, heerlijk centraal en landelijk gelegen, of ZeeSkuum, een bungalow met veel licht door de grote vouwwand naar het terras. Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor meer mooie vakantiewoningen.

En dit is nog maar een heel kleine selectie van alles wat er in 2017 op Texel te beleven is. Wil je ook de veelzijdigheid van Texel ontdekken? Doe dan een weekendje Texel of boek een zomervakantie op het eiland. Uit ons aanbod kunt u kiezen voor een heerlijke villa, een rustig gelegen eilandlodge en een mooie bungalow of een vakantiehuis met veel privacy. Als je snel wilt vertrekken, check dan onze lastminutes

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast