Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Denk je dat Texel nu in winterslaap is?

Denk je dat Texel nu in winterslaap is?

Na zeker 9 maanden toeristenseizoen is het in de winter rustig op Texel. Als je kijkt naar het aantal toeristen lijkt het of Texel een beetje slaapt. Het is stil op straat, rustig in de winkels, er zijn weinig gasten in de restaurants en sommige hotels, restaurants en musea zijn tijdelijk gesloten. Iedereen komt even op adem na vele maanden hard werken. Nu is de tijd dat de Texelaars zelf relaxen. Wat gebeurt er terwijl het eiland tot rust komt?

Rustig Texel bruist van de activiteit

Het bruist van de activiteiten! Er worden volop plannen uitgebroed. Plannen die al eerder bedacht zijn, worden nu uitgevoerd. Nieuwe vakantiehuizen bouwen, verbeteren van oudere vakantiehuisjes, nieuwe evenementen en nog veel meer. En voor de Paasvakantie willen we allemaal alles weer klaar hebben.

Als nieuwbouw of renovatie nog niet nodig is, dan is het tijd voor de grote schoonmaak: alle hoekjes en gaatjes krijgen een grote beurt, de gordijnen worden gewassen, er wordt geschilderd en hier en daar wordt het interieur vernieuwd. De bedrijven zoeken nieuw personeel en zetten advertentiecampagnes op. Texel maakt zich klaar voor een nieuw seizoen. Kortom het is een gekkenhuis! En dan moet het seizoen nog beginnen!

Nieuw in 2018

En wat voor nieuws heeft Texel dit jaar voor jou in petto? Hieronder een paar voorbeelden. In de loop van het jaar komt er zeker nog meer in het nieuws.

• Cultuurnacht Texel

In en rond museum Kaap Skil in Oudeschild vindt op zaterdag 17 februari vanaf 20.00 uur de eerste editie van de Cultuurnacht plaats. Geïnspireerd op de Museumnacht in Amsterdam geeft de Cultuurnacht aandacht aan het brede en bijzondere culturele aanbod op Texel. Op bijzondere locaties vinden speciale activiteiten plaats.

• Oosterend Present 26 t/m 28 juli

Elke 5 jaar viert Oosterend 3 dagen lang feest. Met versierde straten, een groots openluchttheater waaraan honderden dorpelingen meedoen (het ‘historisch spel’), een openluchtmaaltijd en diverse optredens.

• Texels Kampioenschap Houthakken

Op 28 oktober wordt het eerste Texelse kampioenschap houthakken gehouden.

Ook bij Texelduinen zijn volop nieuwe activiteiten:

Texelduinen Beauty

Een vakantie op Texel is volop genieten. Wilt je je vakantie nog leuker maken en optimaal ontspannen? Reserveer dan een beautybehandeling bij Texelduinen Beauty. Texelduinen Beauty biedt exclusief voor de gasten van Texelduinen diverse heerlijke arrangementen.

Recreatiemakelaar Texel

Een vakantiehuis op Texel huren is heerlijk, maar er zelf een bezitten is voor veel mensen de ultieme droom. Wil je die droom werkelijkheid maken, dan kun je nu advies vragen bij de Recreatiemakelaar Texel, het dochterbedrijf van Texelduinen.
Victor Lancée en zijn zoons zetten hun kennis van de markt in voor aan- en verkoopadvies van recreatiewoningen.

Nieuwe huizen

Vanaf begin dit jaar hebben wij nieuw in de verhuur 4 vakantiewoningen van Hofstede Spyk, vakantiehuisje De Kievit en 2 bungalows Uterste Coogh. In de loop van dit jaar komen daar nog diverse huizen bij. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, Facebook, Instagram of Twitter.

Vakantie op Texel

Wil je ook genieten van de vertrouwde highlights of de nieuwe mogelijkheden op het eiland? Doe dan een weekendje Texel of boek een vakantie op het eiland. Kies uit ons aanbod voor een heerlijke villa, een mooie bungalow, een gezellig appartement, een groepsverblijf of een vakantiehuis met veel privacy. Als je snel wilt vertrekken, check dan onze lastminutes of onze winteractie met gratis extra's naar keuze.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast