Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Unieke vakantiehuizen
  • Op de mooiste plekjes
  • Contactloos inchecken
  • LASTMINUTES

Bijzondere accommodaties, service, gastvrijheid: 10 jaar Texelduinen

Bijzondere accommodaties, service, gastvrijheid: 10 jaar Texelduinen

“Het is geweldig; ik geniet er elke dag van.” Victor Lancée is nog net zo enthousiast over zijn verhuurbedrijf als toen hij 10 jaar geleden begon. “Wat is er leuker dan vakantiegangers, die Texel gaan ontdekken of juist al heel goed kennen, te verrassen met een prachtig vakantiehuis op een geweldige plek? En dan zorgen we ook voor een leuke welkomstattentie in een huis dat écht schoon is”.

Victor Lancée begon in 2008 als ‘overkanter’ en Texelfan een eigen bedrijfje op Texel. In de garage bij zijn huis maakte hij een kantoortje en ging aan de slag. Al snel had hij diverse eigenaren gevonden die de verhuur en het beheer van hun vakantiehuis aan hem toevertrouwden. Hij ging enthousiast van start en met succes.

Bijzondere accommodaties

Texelduinen verhuurt inmiddels meer dan 50 bijzondere vakantiehuizen, villa’s en huisjes verspreid over het eiland. Het kantoor, met 4 medewerkers, is verhuisd. Bovendien is er een groot team van eigen schoonmaaksters.

Inmiddels is zoon Martijn Lancée ingestapt met de Recreatiemakelaar Texel, een dienst die zich heeft gespecialiseerd in aan- en verkoopadvies van vakantiewoningen. En last but not least is er exclusief voor gasten een echte beautysalon Texelduinen Beauty.

Jubileumacties

Fotowedstrijd

Tien jaar Texelduinen: dat moet gevierd worden! Te beginnen met een foto/filmwedstrijd ‘Verrassend Texel’. Dat kan een klassieker als het kerkje van Den Hoorn vanuit een onverwachte hoek zijn, maar ook een foto of filmpje van een prachtig plekje waarvan je denkt dat bijna niemand het nog ontdekt heeft. Vanzelfsprekend is de hoofdprijs een verblijf in een van de bijzondere accommodaties van Texelduinen. “Eigenlijk had ik zelf ook wel graag mee willen doen, want ik zie dagelijks zoveel leuke plaatjes op Texel”.

Vroegboekkorting najaar

De zomerse dagen beginnen net, maar wij denken al aan het najaar. Daarvoor bieden wij onze gasten een gratis bootovertocht en een gratis parkeervignet bij hun boeking. Met het parkeervignet kun je overal op Texel kosteloos parkeren. Deze korting geldt voor een verblijf van 21 september tot 12 oktober.

Houd onze Facebook, Twitter en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties dit jaar.

Vakantie op Texel

Wil je ook genieten van Texel, het eiland met rust, ruimte en natuur? Doe dan een weekendje Texel of boek een vakantie op het eiland. Kies uit ons aanbod voor een heerlijke villa, een mooie bungalow, een gezellig appartement, een groepsverblijf of een vakantiehuis met veel privacy. Als je snel wilt vertrekken, check dan onze lastminutes.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast