Verhuur van bijzondere accommodaties op Texel

Gratis overtocht Last-minute
  • Bijzondere accommodaties
  • Gratis Wifi
  • Geen receptie, direct uw vakantiehuis in!
  • LASTMINUTES

Blog

Texel in de zomer: wij weten volop rustige plekjes

Texel in de zomer: wij weten volop rustige plekjes

Als je de veerboot verlaat en het eiland op rijdt, lijkt Texel nogal druk. Je bent tenslotte niet de enige die graag naar Texel op vakantie wil. Sommigen zijn bang dat Texel te druk zal worden nu het eiland in de top 10 Best of Europe van Lonely Planet staat. Zijn er nog wel rustige plekjes op Texel als ik een weekendje weg wil? 
Wij vertellen je hier graag onze persoonlijke tips voor de allerrustigste plekken.

Beleef de Ronde om Texel, de grootste catamaranrace ter wereld!

Beleef de Ronde om Texel, de grootste catamaranrace ter wereld!

De Ronde om Texel is in de afgelopen 39 jaar uitgegroeid tot de grootste catamaranrace ter wereld, waarbij honderden catamarans rond het Waddeneiland varen. Dat moet je zeker een keer meemaken!

Beleef de Lange Juni Cultuurmaand op Texel!

Beleef de Lange Juni Cultuurmaand op Texel!

Het is dit jaar de derde keer dat de maand juni op Texel geheel in het teken van kunst en cultuur staat. Gedurende deze maand wordt nog duidelijker zichtbaar dat Texel een eiland is waar kunst, cultuur en muziek een heel belangrijke rol spelen. Lange Juni Cultuurmaand is een initiatief van een groep Texelse ondernemers en kunstliefhebbers, in samenwerking met de VVV, en er werken kunstenaars en musici van zowel Texel als van het vasteland mee. Maar wat kun je allemaal verwachten tijdens Lange Juni?